Filtro Produktet

 • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • $4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tretësirë sterile hipertonike e ujit të detit që përmban 2.5% klorur natriumi (NaCl), për pastrimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Rekomandohet për ata që vuajnë nga sinusiti kronik, riniti alergjik ose riniti farmaceutik të shkaktuar nga përdorimi i zgjatur i ilaçeve të ndryshme dekongjestive. Mbron dhe parandalon rinitin, faringitin, otitin, problemet e frymëmarrjes dhe infeksione të tjera otorinolaringologjie (ORL).
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Prej: $3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me vajra esencialë të Eukalipt dhe ekstraktit natyral të mentës, për pastrimin dhe hidratimin e kaviteteve të hundës. Lehtëson bllokimin e hundës, ndërsa parandalon infeksionet e frymëmarrjes dhe ndihmon në trajtimin e ftohjes.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Prej: $3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • Prej: $3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Energy C With Electrolytes
 • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • $3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • HALLSEPT për gojë dhe fyt rekomandohet në dhimbje të fytit, për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antifungale, vepron si antiseptik, zvogëlon dhimbjen gjatë gëlltitjes dhe lehtëson frymëmarrjen. HALLSEPT përdoret gjithashtu në raste të aromës së pakëndshme të gojës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sniztop
  • Sniztop
  • Sniztop
  • ,
  • $8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • SniZtop® është një shtesë natyrore dietike që përmban ovomukoide, proteina specifike 100% me burim natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. SniZtop® ju ndihmon të përballeni me agresione sezonale falë formulës së saj tij natyrale dhe të provuar klinikisht.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • Athomer Hypertonic Spray
  • $4.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Tretësirë sterile hipertonike e ujit të detit që përmban 2.5% klorur natriumi (NaCl), për pastrimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Rekomandohet për ata që vuajnë nga sinusiti kronik, riniti alergjik ose riniti farmaceutik të shkaktuar nga përdorimi i zgjatur i ilaçeve të ndryshme dekongjestive. Mbron dhe parandalon rinitin, faringitin, otitin, problemet e frymëmarrjes dhe infeksione të tjera otorinolaringologjie (ORL).
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Athomer Mint & Eucalyptus Spray
  • Prej: $3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me vajra esencialë të Eukalipt dhe ekstraktit natyral të mentës, për pastrimin dhe hidratimin e kaviteteve të hundës. Lehtëson bllokimin e hundës, ndërsa parandalon infeksionet e frymëmarrjes dhe ndihmon në trajtimin e ftohjes.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Athomer Moisturizing & Care Spray
  • Prej: $3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit për pastrimin, hidratimin dhe dekongjestionin e kaviteteve të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton zgavrat e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen. Mund të përdoret gjithashtu për trajtimin parandalues të bllokimit të hundës të shkaktuar nga faktorë mjedisorë siç janë ndotësit, pluhuri dhe ajri i thatë nga nxehtësia ose kondicionimi i…
  • Përzgjidhni mundësi
 • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • Athomer Propilis Spray
  • Prej: $3.50

   Vlerësuar me 0 nga 5
  • Solucion steril izotonik i ujit të detit me ekstrakt të titruar Propolisi, për pastrimin, hidratimin, dekongjestionin e kaviteteve të hundës dhe kujdesin post-kirurgjikal të hundës. Heq mukusin e akumuluar, hidraton mukozën e hundës dhe e bën më të lehtë frymëmarrjen.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Energy C With Electrolytes
 • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • Hallsept Spray
  • $3.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • HALLSEPT për gojë dhe fyt rekomandohet në dhimbje të fytit, për shkak të vetive të tij antibakteriale dhe antifungale, vepron si antiseptik, zvogëlon dhimbjen gjatë gëlltitjes dhe lehtëson frymëmarrjen. HALLSEPT përdoret gjithashtu në raste të aromës së pakëndshme të gojës.
  • Përzgjidhni mundësi
 • Sniztop
  • Sniztop
  • Sniztop
  • ,
  • $8.50
   Vlerësuar me 0 nga 5
  • SniZtop® është një shtesë natyrore dietike që përmban ovomukoide, proteina specifike 100% me burim natyral, që derivojnë nga albumina e gjetur tek vezët e thëllëzës, dhe zinku, një lëndë ushqyese që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. SniZtop® ju ndihmon të përballeni me agresione sezonale falë formulës së saj tij natyrale dhe të provuar klinikisht.
  • Përzgjidhni mundësi